Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών

  1. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

1. Εάν η αγορά σας δεν είναι σωστή λόγω λάθους μας (δηλαδή ελαττώματος της κατασκευής ή ζημιάς που προέκυψε κατά τη μεταφορά) παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο [email protected]  εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση της παραγγελίας και θα αντικαταστήσουμε τα ελαττωματικά προϊόντα το ταχύτερο δυνατόν, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε τον αριθμό επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, ει δυνατόν, να επισυνάψετε μια ψηφιακή φωτογραφία ως απόδειξη για το ελάττωμα ή τη ζημία. Αυτή η πολιτική συμπληρώνει και δεν αντικαθιστά τα δικαιώματά σας που δεν μπορούν να αποκλειστούν νομίμως.

2. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας εξαιτίας δικού σας λάθους, όπως κακή επιλογή φωτογραφιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να το διορθώσετε και να μοιραστείτε το κόστος αντικατάστασης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επιστρέψετε το στοιχείο σε εμάς, ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε μια ενιαία ανατύπωση με έκπτωση 50% της κανονικής λιανικής τιμής, ή εάν είναι εφικτό να επισκευαστεί μόνο στο σημείο του προβλήματος θα εκτιμηθεί η αξία της εργασίας που πρέπει να γίνει και σίγουρα θα είναι μικρότερη από την αξία του μισού κόστους ίσως και μηδενική σε κάποιες περιπτώσεις.

3. Χρήματα που έχουν δοθεί ως προκαταβολή πακέτου γάμου ή βάπτισης όπως και για την δημιουργία προσωποποιημένου προϊόντος δεν επιστρέφονται αλλά σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος γίνεται αντικατάσταση ή αποκατάσταση εάν αυτό είναι εφικτό. Εάν η προκαταβολή αφορά κλείσιμο ημερομηνίας γάμου ή βάπτισης η προκαταβολή παραμένει και γίνεται αντικατάσταση της ημερομηνίας κλεισίματος πάντα κατόπιν συνεννόησης.
Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο εάν είναι ελλαττωματικό το προϊόν και δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή του και πάντα μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την αγορά του και φυσικά να είναι στην κατάσταση αγοράς του και να μην έχει καταστραφεί ή έχει επέμβει ανθρώπινο χέρι ώστε να αλλοιωθεί η κατάστασή του.